xxldating.comXXL Dating for Big Beautiful people!

Välkommen till XXLDating.com

Logga in

Registrera för att kontakta xxldating.com medlemmar!

Födelsedatum:
Kroppsform:

Menade du user@domain.com ×

USA > Byt land
t. ex. Ashburn

Jag är över 18. Jag har läst Villkor och Avtal, Integritetspolicy, Cookie policy, jag förstår & accepterar dem. Jag går även med på att få email med nyhetsbrev, kontouppdateringar, underrättelse och kommunikation från andra profiler, skickade av xxldating.com.

New Page 1

Storlek spelar ingen roll. Detta gäller åtminstone när det gäller möjligheterna att lyckas hitta en partner på Internet via den så kallade internet dating. På XXldating.com kan söka bland tusentals av dina kamrater. Båda av dem med några extra pounds eller människor som helt enkelt söker en partner som inte är så smal som de själva.

En av de största myterna i det moderna samhället är att det motsatta könet är intresserad av att hitta en partner som inte har ett uns av fett på kroppen för mycket. I praktiken visar det sig att kroppsvikten är långt ner på listan över "krav" från en potentiell partner. Detta börjar återspeglas i modevärlden där så kallade "plus size" eller "XL-modeller" blir allt eftertraktade. Varför inte skapa ett gratis profil och se själv?