xxldating.comXXL Dating, for deg med litt ekstra!

Velkommen til XXLDating.com

Logg inn

Registrer deg for å kunne ta kontakt med xxldating.com andre medlemmer!

Fødselsdato:
Kroppsbygning:

Mente du user@domain.com ×

USA > Endre land
f. eks. Ashburn

Jeg er over 18. Jeg har lest bruksvilkårene, retningslinjer for personvern og cookie-policy, jeg forstår og samtykker i dem. Jeg samtykker også i å motta nyhetsbrev, kontooppdateringer, varslinger og kommunikasjon fra andre profiler på e-post, sendt av xxldating.com.

XXL dating medlemmer

michelle
Moosikchic
allure18
LetsTalk4aSec
Smileyj79
robjewellery40

Størrelse har ingen betydning. Dette gjelder i hvert fall når det gjelder mulighetene til å lykkes med å finne en partner på internett via såkalt internett dating. På XXldating.com kan du søke blant tusenvis av likesinnede. Både blant dem med noen kilo ekstra eller mennesker som rett og slett søker en partner som ikke er like slanke som dem selv.

En av de største mytene i det moderne samfunn er at det motsatte kjønn er opptatt av å finne en partner som ikke har et gram fett for mye på kroppen. I praksis viser det seg at kroppsvekt kommer langt nede på listen over ”krav” fra en potensiell partner. Dette begynner også å gjenspeiles i moteverdenen der såkalte ”plussize” eller ”XL modeller” blir stadig mer ettertraktet. Hvorfor ikke opprette en gratis profil og se selv?